DESPRE NOI

Compania POLARIS a fost înființată în anul 1954 de către frații Edgar și Allen Hetteen împreună cu David Johnson. Principalul lor scop a fost acela de a crea un vehicul cu care să se poată ajunge în locurile dificile, înzăpezite, pentru a facilita accesul pădurarilor, dar și pentru a extinde aria de căutare a vânătorilor. Astfel a luat naștere primul snowmobil ce și-a găsit de îndată și un cumpărător. Entuziasmați de produsul finit, dar și cu ceva experiență tehnică, cei trei au început imediat construirea unui model mai performant.

În decursul anilor, Polaris și-a dezvoltat portofoliul, devenind un serios concurent atât pe piața snowmobilelor, cât și a ATV-urilor și side-by-side-urilor, consolidându-și reputația de pionier al inovațiilor.

În prezent, compania Polaris este recunoscută la nivel mondial, iar pentru confirmarea calității și durabilității produselor sale stă garant armata Statelor Unite ale Americii. Da, Polaris echipează trupele terestre ale armatei SUA prin divizia special creată - Polaris Defense.

Polaris este pentru prima oară prezent în România prin intermediul unicului importator oficial - ASP GROUP EAST.

ASP Group East face parte din concernul internațional ASP Group Distributing – unul dintre cei mai mari distribuitori din industria powersportului, cu activitate în zona Centrală și de Est a Europei, precum și un important furnizor de piese de schimb și accesorii de înaltă calitate pentru ATV-uri, UTV-uri, snowmobile și motociclete.

Numărându-se printre liderii industriei powersport din România, ASP Group East oferă un portofoliu extins de produse multibrand ce include peste 25 de mărci de accesorii recunoscute la nivel mondial, vândute prin intermediul rețelei sale de distribuție care numără 2 centre proprii în București și Cluj, precum și peste 50 de dealeri independenți autorizați din toată țara. Cele mai multe dintre produsele oferite provin din depozitul său central din București, astfel încât clienții se pot bucura de cel mai scurt timp de livrare.

Totodată, în urmă cu 4 ani, compania ASP Group East a început procesul de creștere și extindere internațională, când a devenit distribuitorul exclusiv al produselor POLARIS în România, Bulgaria și Republica Moldova.

DEVINO PARTENERUL NOSTRU

Rețeaua noastră de distribuție reprezintă un factor cheie în succesul nostru. Drept urmare, investim în relații profesionale pe termen lung, construite pe încredere reciprocă. Credem că numai o bună colaborare cu partenerii noștri conduce la îndeplinirea obiectivelor comune, pe de o parte, și la satisfacerea clienților finali, pe de altă parte.

Dacă ești interesat să devii partenerul nostru de afaceri sau dorești mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail office@aspgroup.ro. Un reprezentant Polaris România te va contacta în scurt timp și îți va transmite toate informațiile suplimentare de care ai nevoie.