Despre noi

Compania Polaris a fost infiintata in anul 1954 de catre fratii Edgar si Allen Hetteen si David Johnson. Principalul lor scop a fost acela de a creea un vehicul cu care sa se poata ajunge in locurile dificile, inzapezite, pentru a facilita accesul padurarilor dar si pentru a mari aria de cautare a vanatorilor. Astfel a luat nastere primul snowmobil ce si-a gasit de indata si un cumparator. Entuziasmati de produsul finit dar si cu ceva experienta tehnica, cei trei au inceput de indata construirea unui model mai performant. In decursul anilor, compania Polaris si-a dezvoltat portofoliul, devenind un serios concurent atat pe piata snow-mobilelor dar si a ATV-urilor si side-by-side-urilor, consolidandu-si reputatia de pionier al inovatiilor. In prezent compania Polaris este cunoscuta la nivel mondial iar pentru confirmarea calitatii si durabilitatii produselor sale sta garant armata Statelor Unite ale Americii. Da, Polaris echipeaza trupele terestre ale armatei SUA prin divizia special creeata - Polaris Defense 

Polaris este pentru prima oara prezent in Romania prin intermediul unicului importator oficial ASP GROUP EAST. Suntem unici importatori oficiali ai intregii game Polaris, asigurand atat unitati cat si servicii post vanzare.

ASP GROUP EAST SRL este unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii pentru atv-uri din Europa Centrala si de Est fiind partenerul a peste 25 de importanti producatori din domeniu.

Cu o abordare onesta si servicii profesionale ne-am consolidat o pozitie puternica si stabila pe piata romaneasca unde asiguram mereu clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate, intotdeauna testate de echipa noastra dar si oferind clientilor nostri posibilitatea de a testa.

Ca si distribuitor, ASP GROUP coopereaza cu peste 400 magazine de retail din Europa, scopul nostru principal fiind satisfactia clientilor nostri, dar si celelalte valori ca onestitatea in afaceri, grija pentru calitatea produselor noastre precum si viteza si profesionalismul serviciilor oferite.

O intreaga gama de ATV-uri, piese de schimb, accesorii originale sau after-market importate sunt în stoc la cerere in depozitul nostru central din Bucuresti, astfel încât să putem garanta cel mai scurt timp de livrare. Cele mai importante modele de atv-uri din gama nostra de produse se pot testa gratuit la dealerii nostri inainte de achizitie pentru a va putea convinge de calitatea produselor noastre. Un alt serviciu oferit de noi este montajul gratuit al accesoriilor pe care le achizitionati din magazinele nosatre sau de la dealerii nostri.

Speram sa va fi convins ca intreaga noastra gama de produse si servicii reprezinta cea mai solida carte de vizita, reusind sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania prin mentinerea si castigarea a tot mai multor clienti.